Autoverhuur Porto Alegre

4.6 / 5

Gebaseerd op 804 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Porto Alegre
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Porto Alegre huurauto - reisinformatie

Porto Alegre Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Porto Alegre. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Porto Alegre en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Porto Alegre Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Porto Alegre over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Porto Alegre. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Porto Alegre.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Porto Alegre. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Porto Alegre is de hoofdstad van de Zuid-Braziliaanse staat Rio Grande do Sul. De Metropolitan Cathedral in renaissancestijl, met religieuze muurschilderingen aan de buitenkant, bevindt zich op het centrale plein, Prada Marechal Deodoro. Het neoklassieke paleis van Piratini herbergt de regering van de staat. Het São Pedro Theater uit de 19e eeuw is vlakbij. De stad wordt beschouwd als de toegangspoort tot de hoge canyons van Aparados da Serra N

De internationale luchthaven van Porto Alegre ontvangt directe vluchten vanuit Buenos Aires, Miami, Lima, Lissabon, Montevideo en Panama City, evenals vanaf verschillende bestemmingen in Brazilië. Porto Alegre is de geboorteplaats van grote schrijvers, filosofen, muzikanten, politici en afleveringen die de geschiedenis van Brazilië hebben gemarkeerd. In 1963 werd de stad wereldwijd erkend door het organiseren van de World University Games.

De binnenstad heeft geprofiteerd van een zorgvuldige ontwikkelingsstrategie, waaronder het bouwen van doorvoerhubs en het behouden van veel van zijn grootse, neoklassieke architectuur. Een lange radicale politieke geschiedenis heeft bijgedragen tot het ontstaan van levendige kunst en alternatieve muziekscènes.

Porto Alegre is een geweldige stad die multicultureel is. De naam van de stad vertaalt zich uit het Portugees als 'goede haven' en er is geen gebrek aan buitenlandse aanwezigheid die elke dag als grootste stad de haven binnenkomt.

Sharin, een Indiaas restaurant dat waarheidsgetrouwe gerechten serveert in hun thuisland, biedt de meest effectieve Aziatische keuken in de traditionele omgeving van het subcontinent. Het hoofdrestaurant van Porto Alegre is al meer dan een decennium lang, veel van de specialiteiten op het menu worden gekookt in hun eigen tandoor oven, wat totale authenticiteit toevoegt aan elke maaltijd.

Het beste strand van Brazilië ligt niet in Rio de Janeiro of het zonovergoten noordoosten. Behalve aan de kust is dat niet zo. Het ligt aan een rivier midden in het regenwoud van de Amazones. Ongeveer 30 km van het regenwoudgebied van Santarem is Alter do Chao het antwoord op de Caraïben door de jungle. Alter do Chao is de ideale plek om te ontspannen na een week in de jungle: u kunt 's ochtends loungen op de rivierstranden,

Porto Alegre, een Portugese vertaling van 'Joyful Harbour', is de hoofdstad van de Braziliaanse staat Rio Grande do Sul. De clubs, restaurants en bars van de stad zijn flexibel met de grote verscheidenheid aan diensten die ze aanbieden. Van typische bars tot nachtclubs, je hebt alles.

Deze plaats is een van de meest populaire dansplekken van Porto Alegre. Het restaurant / bar weerspiegelt, hoewel het een nieuwe samenleving weerspiegelt, het culturele erfgoed van Porto Alegre in zijn liedjes. De plaats komt tot leven in de avond waar de levendigste feesten van Brazilië worden gehouden. Dit is de ideale plek voor vrienden. Dirty Old Man bevindt zich in de benedenstad, een van de unieke pubs in de hele stad Porto Alegre.

De gemakkelijkste manier om uw huurauto in Porto Alegre te parkeren is via een garage. Er is een mogelijkheid om uw huurauto te parkeren in de buitenwijken van Porto Alegre en rond te rijden met het openbaar vervoer, dat niet te duur is en het parkeertarief dat u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert, compenseert.

Houd er rekening mee dat er beperkingen kunnen gelden als u over land- of staatsgrenzen wilt reizen. Deze grensoverschrijdende kosten kunnen bij het verhuurkantoor van toepassing zijn. u mag uw huurauto niet op verboden plaatsen besturen, of rijden op ijs, onoverbrugde rivieren en meren, voorgronden en ander off-road terrein. Vraag de dichtstbijzijnde autoverhuurder naar eventuele beperkingen.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Porto Alegre

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Porto Alegre

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Porto Alegre:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.8 (119)
  Vanaf $ 94 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 119 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 69 /dag

Kaart met huurauto locaties in Porto Alegre

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Porto Alegre.

Locaties in Porto Alegre

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Porto Alegre:

Andere autoverhuur locaties in Porto Alegre

Wij bieden de volgende Porto Alegre autoverhuur locaties